Velilere farkındalık eğitimi verildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi’nce Yığılca’da öğrenci velilerine farkındalık eğitimi verdi.

Velilere farkındalık eğitimi verildi
9.04.2022 - 12:55
İHA

   Düzce’de Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık eğitimleri aralıksız bir şekilde devam ediyor.

   Aylık planlamalarını yapan Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Yığılca’da ki eğitimi gerçekleştirdi.

   Yığılca Konferans salonunda yapılan eğitime ilçede eğitim gören öğrencilerin velileri katılım sağladı.

   Kadına yönelik şiddetle mücadele farkındalık eğitimi verilen velilere, neler yapılması gerektiği ile ilgili de bilgiler verildi.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Burası Düzce Gazetesi (www.burasiduzce.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.