Gazete burasıdüzce diyor ki; NE EKERLERSE, ONU BİÇECEKLER!

Gazete burasıdüzce diyor ki; NE EKERLERSE, ONU BİÇECEKLER!
26.04.2023 - 16:53
Güncelleme 26.04.2023 - 17:06
Özel Haber

   Seçim.. Seçim.. Seçim..

   Hani nerede?

   Sanki seçim yokmuş gibi!..

   Size de öyle gelmiyor mu?

   Sokaklar sakin..

   Vatandaş hiç oralı değil!.. Sanki siyasetçilere küs gibi!..

   Bazı İl Başkanları ve bazı Milletvekili Adayları, “Olsa da olur, olmasa da” havasında..

AK PARTİ

   AK Parti birinci sıra adayı Ayşe Keşir’e hiç lafımız yok..

   Birinci sıra olmasına ve seçileceği garanti gibi olmasına rağmen, sanki üçüncü sıra adayıymış gibi, aynı hırs ve heyecanla çalışıyor, diyebiliriz.

   İkinci sıra adayı Ercan Öztürk..

   “Nasıl olsa iki vekil garanti.. Ben seçiliyorum.. Neden uğraşayım?” mı diyor acaba, diye düşünmüyor değil insanlar!..

   Üçüncü sıra adayı Hakan Kuşçuoğlu’na gelelim..

   Söylenecek çok şey var ama tek bir cümleyle özetleyecek olursak; “Üçüncü sıradan seçilmek zor görünüyor. Neden kendimi paralayım?” diyerek yüz mü çeviriyor, dedikoduları var sokaklarda!..

   AK Parti’nin Seçim Koordinasyon Merkezi ise tanıtım organizasyonlarını tamamen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerine yapıyor. Yani, yine Erdoğan üzerinden oy kazanma çabası var, sanki. Bu da, “Milletvekili adaylarının tanıtımlarda geri planda tutulması ne anlama geliyor?” sorusunu gündeme getirmekte.

MİLLET İTTİFAKI KANADI

   Millet İttifakı kanadında ise tam tersi bir durum var.

   Milletvekili adayları tamamen kendilerinin özelliklerini ve Millet İttifakının vaatlerini ön plana çıkartan söylemlerde bulunuyor ve tanıtımlar yapıyorlar. Ki bu doğru bir strateji.

   Ancak; Düzce’de Milletvekili listesini oluşturan CHP ve İYİ Parti başkanlarından, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili doğru-dürüst bir çalışma görünmüyor.

   Sanki her iki il başkanı da ellerini kollarını bağlamış, genel merkezlerinden bir talimat gelsin diye beklemekteler. Sanki; bu seçim sadece milletvekili seçimi havasındalar. Ve yine sanki, birileri onları zorluyor da öyle çalışıyorlarmış, gibiler.

SÖZ KONUSU OLAN; KENDİ SİYASİ GELECEKLERİ

   Bu yazıda adı geçenler unutmasın ki; bu seçim çalışmaları ve sonuçları kendi siyasi geleceklerini belirleyecek!

   Yani; kendileri bilir! Ne ekerlerse, onu biçecekler!

  

   GAZETE BURASIDÜZCE

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Burası Düzce Gazetesi (www.burasiduzce.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.