Seçim çalışmaları için start verilen Ankara’da, kulisler de hareketlenmeye başladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Seçimlere 9 ay kaldı” sözlerinin ardından, gözler il başkanlarıyla ilgili kulislerde konuşulanlara çevrildi.
Muhtemelen 2023 Mayıs ayında yapılacağı konuşulan seçim için, AK Parti’den milletvekili adayı olmayı düşünen il başkanlarının daha fazla beklemeden istifa etmesi istendiği konuşuluyor.
Son yapılan ve teşkilat başkanlarının bir araya geldiği toplantıda, 30 il başkanının içinde Düzce il başkanı Mustafa Keskin’in de bulunduğu, Ankara kulislerinden aldığımız bilgiler arasında.
Bu kulis bilgileri çerçevesinde, adı geçen il başkanlarının bir ay içinde istifa etmesi bekleniyor.
GAZETE BURASIDÜZCE DÜN YAYINLAMIŞTI
Gazete burasıdüzce dün yayınladığı haberde, bu konuya değinerek, MAK Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kulat’ın sosyal medya paylaşımına yer vermişti.
Kulat sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “2 Temmuzda ilk biz duyurmuştuk. Hatta biz duyurduk diye bize kızan parti yetkilileri olmuştu. Evet, bugün değişim Zonguldak'tan başladı. Devamı gelecek. 27 il, pek çok ilçe... Ve dahi Genel Merkezde değişim... Kabinede SEÇİME GİDECEK KADRO İÇİN değişecek” demişti.
KİMLER İL BAŞKANI OLABİLİR?
Bu kulisler doğruysa ve AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin istifa ederse yerine kimin geçebileceği de kulislerde konuşuluyor.
İl Başkanlığında adı geçen isimler şöyle; Yeşilay Başkanı ve Düzce Kent Konseyi Başkanı Ali Dilber, Kızılay Başkanı Halil Aydın, AK parti Merkez İlçe Başkanı Hasan Şengüloğlu ve Sinan Aydın.
Yorum Yap