Beşiktaş kongresinde CHP Düzce'den de oy kullanacaklar bulunuyor
Beşiktaş'ta olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılıyor. Seçimli genel kurulda mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ile başkan adayı Fuat Çimen, başkanlık için yarışacak. Kongrede CHP Düzce'den de oy kullanacak üyeler bulunuyor.
Beşiktaş'ta olağan seçimli genel kurul toplantısı bugün yapılıyor. Seçimli genel kurulda mevcut başkan Ahmet Nur Çebi ile başkan adayı Fuat Çimen, başkanlık için yarışacak.
BJK Akatlar Kültür ve Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurul toplantısı, saat 10.30'da başladı. Oy kullanma işlemi bugün saat 17.00'ye kadar sürmesi bekleniyor.
Düzce Örgütünden Merkez İlçe Başkanı Özcan Dağıstanlı, Düzce İl Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Darıyerli ve Önceki Dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Dağıstanlı da kongre üyesi olarak oy kullanacak kongre üyeleri arasında bulunuyor.
Bir diğer kongre üyesi olan CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de oy kullanacak kongre üyeleri arasında bulunurken, Düzce kongre üyeleri hatıra fotografı anı ile paylaşmayı ihmal etmediler.

Yorum Yap