Depremde ağır hasar alan cami için temel atma töreni düzenlendi

23 Kasım’da Düzce’de meydana gelen deprem sonrasında ağır hasar alarak yıkımı gerçekleştirilen Sarayyeri Camii yeniden yapılacak. Cami için temel atma töreni düzenlendi.

Depremde ağır hasar alan cami için temel atma töreni düzenlendi
19.07.2023 - 14:50
İHA

   23 Kasım’da Düzce’de meydana gelen 5.9 şiddetinde ki depremin ardından ağır hasar alan yapılardan birisi olan Sarayyeri Cami’de yıkılmıştı. Aradan geçen süre içerisinde yapılan çalışmalar çerçevesinde Düzce İl Müftülüğü koordinesinde Sarayyeri Camii için temel atma töreni düzenlendi. İl Müftü yardımcısı Yavuz Horoz ve vatandaşların katıldığı törende kurban kesimi ve duanın ardından ilk harç için düğmeye basmaları ile caminin temeli atıldı.

   Caminin 1 yıl içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Burası Düzce Gazetesi (www.burasiduzce.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Resmi İlanlar