DÜZCE BEŞİK GİBİ!.. VELİLERDEN VALİ ATAY’A ÇAĞRI VAR..
Düzce’de peş peşe depremler yaşanıyor. Veliler tedirgin..
23 Kasım'da meydana gelen 6.0 şiddetindeki depremin ardından, peş peşe ve oldukça hissedilen depremler vatandaşı korkutuyor.
Dün yaşanan 13:03’de yaşanan 3.6, yine 21:49’da yaşanan 3.6, 00:01’de yaşanan 3.0 gibi ciddi bir şekilde hissedilen depremlerin ardından bu sabah yine saat 07:59’da Düzce ili Gümüşova ilçesi Yongalık mevkiinde 4.1 şiddetinde yaşanan deprem Düzceliler’i korkuyla uyandırdı.
OKULLAR AÇILACAK MI?
Bir taraftan Düzce beşik gibi sallanırken, 5 Aralık Pazartesi günü açılacak olan okullara Düzceliler çocuklarını göndermeye de çekiniyor.
Sosyal medyadan okulların bir süre daha kapalı kalması yönünde velilerden paylaşımlar yapılırken, gazetemizi arayan bazı veliler de; hala devam eden irili ufaklı depremlerden korktuklarını, çocuklarının da bu korkuyu fazlasıyla yaşadıklarını ve bu durumda çocuklarını okullara nasıl göndereceklerini sorarak, Vali Cevdet Atay’dan okulların bir süre daha kapalı kalmasını talep ediyorlar.
Yorum Yap