DÜZCE’NİN ENLERİ anketine yeni adaylar geliyor.. 6 ayrı kategoride şu an için tam 96 aday ismi var..

DÜZCE’NİN ENLERİ anketine yeni adaylar geliyor.. 6 ayrı kategoride şu an için tam 96 aday ismi var..
14.09.2022 - 15:03
Güncelleme 14.09.2022 - 15:52
Özel Haber
1

   Gazete burasıdüzce’nin düzenlediği “Düzce’nin EN’leri” anketinde, belirlenen kategorilere okuyuculardan isimler gelmeye devam ediyor.

    burasiduzce@gmail.com adresine ve sosyal medyadaki sayfa ve gruplarımıza Düzceliler’den gelen mailler, yorumlar, yazı işlerimizce kategorisine göre değerlendirip, listelere ilave ediliyor.

   Gerek mail yoluyla, gerekse sosyal medyadan gelen son isimlere,

   en aktif iş insanları kategorisine; Düzce Akaryakıt Petrol Ürünlerinden Tuğba Özcan, TOBB Düzce Genç Girişimciler Kurulu Başkanı iş insanı Ahmet Serdar Erdem, TOBB Düzce İl Kadın Genç Girişimciler Kurulu Başkanı iş insanı Serap Küçük ve MSA Film Şirketi sahibi Murat Albayrakoğlu ilave edildi.

   En aktif siyasetçiler kategorisine; Osmanlı Partisi İl Başkanı Şafak Burak Postoğlu ismi burasiduzce@gmail.com adresine gelen mailler arasında.

   En aktif STK temsilcileri kategorisine; Kaynaşlı Gençlik Derneği Başkanı Ömer Kadan ismi geldi.

   En aktif mesleki kuruluş başkanları kategorisine ise; Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Osman Ataseven ilave dildi.

   (20 Eylül 2022 tarihine kadar gerek sosyal medyadan ve gerekse mail yoluyla okuyuculardan gelen isimler bu listeye eklenecektir. Anketin 2’nci etabı, yani oylama kısmı ise 21 Eylül 2022 tarihinde başlayacaktır)

   HERHANGİ BİR SIRALAMA OLMAKSIZIN, gelen maillere göre yeni eklenen isimlerle birlikte toplam liste fotoğraflarıyla birlikte şöyle; 

YENİ GELEN İSİMLERLE BERABER TOPLAM LİSTE

*

EN AKTİF SİYASETÇİLER KATEGORİSİNE GELEN İSİMLER

*

EN AKTİF İŞ İNSANLARI KATEGORİSİNE GELEN İSİMLER

*

EN AKTİF STK TEMSİLCİLERİ KATEGORİSİNE GELEN İSİMLER

*

EN AKTİF DAİRE MÜDÜRLERİ KATEGORİSİNE GELEN İSİMLER

*

EN AKTİF MESLEKİ KURULUŞ BAŞKANLARI KATEGORİSİNE GELEN İSİMLER

*

EN AKTİF KOOPERATİF BAŞKANLARI KATEGORİSİNE GELEN İSİMLER

*** *** *** *** *** ***

İSİM ÖNERİRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

   Bu kategorilerde okuyucular isim önerirken; mevkisini, yaptığı işi ve neden bu ismi önerdiğini de belirtmek zorunda.

   Bir siyasetçi önerirken; o siyasetçinin illa bir milletvekili, il başkanı veya ilçe başkanı olması gerekmiyor. Kadın Kolları veya Gençlik Kolları Başkanı gibi veya yönetimde herhangi bir görevde bulunan bir isim de olabilir. Eski bir siyasetçi olup, halen aktif siyaset yapıyor da olabilir.

*

   Öte yandan iş insanları geniş bir kategori. Burada okuyucu iş insanları tercihlerinde; iş insanlarının yanı sıra, bir fabrikayı yöneten genel müdür veya işletme müdürünü, bir banka müdürünü de tercih edebilirler.

*

   Okuyucular, daire müdürleri tercihlerinde ise sadece İl Müdürlerini değil, belediyelerde görev yapan müdürleri de önerebiliyorlar.

OKUYUCULAR İSİMLERİ NASIL ÖNERECEK?

   Her kategoriden önerilecek isimleri sosyal medyadaki duyurunun altına, “kategorisini, seçeceğiniz ismi, yaptığı işi ve nedenini” belirtebilir veya burasiduzce@gmail.com adresine mail olarak gönderebilirsiniz.

   İsim önermek için son tarih ise 20 Eylül 2022.

İKİNCİ ETAP; ANKET..

   Okuyucular tarafından her kategoride belirlenen isimler üzerinden, Yılın EN’leri anketinde ikinci etap 21-25 Eylül 2022 tarihinde başlayacak.

   Her kategoride belirlenen isimler, bu kez bir anket olarak Düzceliler’e sunulacak.

   Düzceliler bu ankete www.burasiduzce.com veya sosyal medya hesaplarımızdanher kategoride bir oy kullanabilecek.

   Son oy kullanma Aralık 2022 ‘de bitecek.

   Sonrasında açıklanan sonuçlara göre her kategoriden, 5’er kişi DÜZCE’NİN EN’LERİ arasına girecek. Gazete burasıdüzce seçilenleri birer plaket ile ödüllendirecek. 

GÜN AŞIRI GELİŞMELER YAYINLANACAK

   Her iki etapla ilgili gelişmeler; yani kategorilerde önerilen isimler, neden önerildikleri, anketle ilgili gelişmeler gün be gün www.burasiduzce.com ‘dan yayınlanan bir haberle duyurulacak.

   Öte yandan; ankette adı geçenlerle ilgili kısa röportajlara da, zaman zaman yer vereceğiz.