KARISINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ!..

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sabah saatlerinde cinnet getiren koca, bıçaklayarak eşini öldürdükten sonra canına kıydı.

KARISINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ!..
16.03.2021 - 13:53

   Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sabah saatlerinde cinnet getiren koca, bıçaklayarak eşini öldürdükten sonra canına kıydı.

  Olay, Düzce’nin Akçakoca ilçesi Osmaniye Mahallesi Çuhallı çarşısında sabah saatlerinde meydana geldi. Metin Aygün (49) sabah saatlerinde eşi Mediha Aygün ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonucunda mutfaktan aldığı bıçak ile önce karısını öldürdü ardından da kendi canına kıydı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

    3 çocukları bulunan Aygün ailesinin 3 ay önce Karadeniz Ereğli’den Akçakoca ilçesine taşındıkları öğrenildi. Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

 

Abla Yıldız: “3 gün önce boşanma dilekçesi vermişti sürekli tartışıyorlardı”

   Öldürülen kadının ablası Sema Yıldız olayı kardeşinden duyduğunu belirterek, “Sürekli tartışıyorlardı. Kardeşim kaç kere boşanmak için dilekçe verdi. Eşi bir türlü kabul etmedi. Olayı tam olarak bizde bilmiyoruz.

    Kardeşim 3 gün önce boşanma dilekçesi vermişti. Eşi bunu bir türlü hazmedemiyor. Geçen geldiğinde tartışmışlar. Dün Yalova’ya gitmiş. Bu sabah gelmiş. Bu olay olmuş” şeklinde konuştu.

   Olayla ilgili olarak soruşturma devam ediyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Burası Düzce Gazetesi (www.burasiduzce.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.