Düzce Üniversitesi’nden Danışmanlık ve Hizmet Alımı Protokolü

Düzce Üniversitesi ile EMPA Teknoloji Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında “Hizmet Alımı ve Danışmanlık Protokolü” imzalandı.

Düzce Üniversitesi’nden Danışmanlık ve Hizmet Alımı Protokolü
10.03.2023 - 17:16
Haber Merkezi

   Rektörlük Çalıştay Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde protokolü; Düzce Üniversitesi adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Taşkesen ile Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) Müdürü Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu, EMPA Tek. San. ve Tic. A.Ş. adına ise Dursun Gedikoğlu imzaladı.

   Protokol; EMPA Tek. San. ve Tic. A.Ş. tarafından tasarlanan koloni karar destek sisteminin, sahadaki performansını test etmek ve koloniler üzerindeki etkisini belirlemek için DAGEM ve ilgili firma tarafından yapılacak çalışmaları ve karşılıklı sorumlulukları kapsıyor.

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Burası Düzce Gazetesi (www.burasiduzce.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.